lunes, 25 de agosto de 2008

With a lot of work!!

Si, si, si, teniu rao, som igual de desastres a 2558km de casa!!
Heu d'entendre que estem estressats, tenim entrega de pràctiques i examens iwal que vosaltres!!
Bé, us faig un resum dels últims dies, ja hem anat a la uni, hem fet classe des del primer dia!! Uns seminaris interminables, aquí no fan varies assignatures per dia, sino que un dia una materia, des de les 9h fins a les 15h (Que són les 3 de la tarda!! :P)!! I les classes són en anglès, aaaaahhhhh!! Com poden parlar aquest idioma tant estrany, mira que és macu el català, no saben el que es perden!!
Comento que hem fet classe des del primer dia, pk aquí la primera setmana fan festes, concerts, ensenyen la universistats als 'novatos',..., però clar, nosaltres sempre em de ser els diferents, i com que fem les assignatures del Master in Media Technology doncs seminaris des del 1er dia!! Sempre som els pringats!! :S I aquí les nostres cares després del 1er dia de cole!!


La resta de dies hem estat at home, fent feina que és el que toca!!
Bé, ahir diumenge, al mati vem anar al lagooooo, que macuuu!! També vem estar al cementiri!! Potser no ho sabeu tots, però m'agrada molt passejar pels cementiris, i fer fotos als 'panteons'! Trobo que és un bon lloc per meditar i relaxar-se! Ja us penjarem fotos, la veritat és que estan a un lloc ben privilegiat, amb vistes al llac!
Molts petunassus!! Aviat us presentarem un nou amiguet! I comenteu més que us trobem a faltaaaaaar!
Suuuuuu!! ^-^

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Wolaaaa!
per aqui poca cosa a comentar, al menys x part meva. Aguantant a pares q van a recollir els uniformes dels coles dels fills (SU, està el del nazaret! :P) al meravellós món de El Corte Inglés. Cada dia anant en motu :D i esperant que no plogui, pq ta fent uns dies ml lletjos i grisos.
I les tardes fent el vago, jijiji. 1 petó gros als 2!!

Anónimo dijo...

Que voleu que comenti algu?? algu com que?? es que sabeu, jo soc bo llegint i no comentant... pero farem un esforç, jeje

Com molt be ha dit la judith no gaire res de nou per aki, enfainats amb practiques i estudiant examens... tot i que ara que hi penso les practiques les hem hagut de deixar per falta de temps... aquest juvent...
Aixi que de nou tenim k laleix i jo ens hem deixat la pract de sistemes, la susa ja te nou company de pis, la eva i la raquel ja han tornat de vacances i ja ta xd.

Bueno, ara ja he respost, aixi k no us podeu queixar, tornare a escriure daqui a un mes si hi penso XD

inga, cuidevos!!!

Anónimo dijo...

Olas >v<

Kin llac tan guay!!!!!! és super maco, aix, m'agraden molt, donen trankilitat, jejeje.

Nani xikets, Muak

PD: Animo amb les classes