miércoles, 20 de agosto de 2008

Be Friki My Friend



No se si sabreu que Susanna te un hobby molt curiós... Agafar tots els paperets de propaganda i mirar les fotos, comparar preus, etc. Mai havia agafat un folletó d'aquests i un dia vaig estar mirant un, i la veritat és que em van sorprendre molts els noruegs! Tenen invents molt bons que ens facilitarien molt la vida!

Per exemple, qui no ha tingut por, que al deixar el paraigües al forn del costat, li fotin mentre no mira, eh? Aixó no passarà si tens un fantàstic paraigües amb alarma antilladre i llanterna!

I Oblideu-vos de tornar a aixecar el cubell d'aigua fins la pica per omplir-lo! Ja tenim una "manguera" feta a mida, amb una mena de soporte pel cubell i a més a més, és molt fàcil de guardar!

No hi ha millor invent per una dona, que aquest pràctic utensili multiús. Serveix tant per cordar-te els vestits com per ajudar-te a posar les pulseres! Nois, compreu en massa que és el regal que voldran les vostres mares, germanes i novies!

I més coses per les dones!! Un magnífic extra per la aspiradora, la millor amiga de la dona! Que el vostre marit es deixa monedes pel terra o pel sofa? NO PROBLEM! amb aquest perifèric, podreu aspirar les monedes i guardar-les pel següent invent, que segur que també us agradará!

Quina dona no s'ha deixat els genolls a terra al plantar plantetes al jardi o fer altres feines domèstiques? Aquí tenim unes genials "genolleres", adeu al dolor!!


I per una altre banda, això ja més per homes de casa, que ens agrada fer-ho tot a l'hora. Per què hem d'escombrar, quan ens podem posar unes sabatilles que netejan el terra que normalment embrutariem? Aviat ja no necesitarem les dones per res!

Podría continuar més estona, amb el ferro per posar el teu nom al troç de carn que et pertany, ja sigui vedella o dona, o fins i tot la corretja per gossos amb llanterna, per a qui te por de trepitjar el "regalet" del seu millor amic.. però la dona em crida per anar a netejar, dic.. ejem ejem.. que vaig a fer cosetes!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Jajajaj, akests noruecs si k saben, els invents són molt ... mmm, la paraula mmm, 'curiosos' jejej

N'heu provat algun??