martes, 14 de abril de 2009

Tercer Concurs .:MS:.


Benvinguts concursants a la nova edició del .: MS Freak
Game :.!!!!!!

Tenim un nou repte per tots vosaltres!! Com tots els nostres reptes, aquest també requereix de la vostra intel·ligència, originalitat i humor.

Objectiu del joc:
Heu de crear una tira comica! Per fer-ho us recomanem que utilitzeu la web de StripGenerator (no cal ni que us registreu) i afegiu en els comentaris la adreça on s'ha publicat la vostra tira.
Però això no és tot! A la tira heu de posar com a mínim 3 personatges, la Su, en Mike i un personatge amb el que us identifiqueu.
Podeu postejar tantes tires com volgueu i les millors les publicarem aquí!! També hi haurá un premi sorpresa per l'autor o autora de la millor tira còmica!

Pd: Recordo que es suposa que ha de ser CÒMICA!

3 comentarios:

knil dijo...

Aquí teniu la meva XDDD

http://stripgenerator.com/strip/231479/

zerosmet dijo...

Aiam què us sembla el meu... Si sem acudeix algun altre, ja el fare.

http://stripgenerator.com/strip/231497/

marta dijo...

Bnas,

ahir vaig somiar amb vosaltres, tots dos, un somni molt surrealista: Me estavais enseñando la ropa nueva de verano que llevavais:
el miguel iba con una camiseta azul mui molona que le resaltava el moreno i no se pq etava con los brazos abiertos, en plan abrazo... i la su iba con shorts beig, camiseta blanca i un bolso cruzado i tenia el pelo mas largo. estavais morenos.
Habia algo de una camara de fotos...

En fin supongo que os hecho de menos... o estoy muy traumatizada... si quereis psicoanalizarme, como dijo Freud, todo esta relacionado con el sexo

XDXDXD

Petonetsssss!!!!