jueves, 5 de marzo de 2009

Activitats a l'aire lliure

Bones a tothom!!
La setmana passada vem tenir una sortida amb els internacionals. Ens vem ajuntar els de la nostra universistat de Gjøvik i els de la uni de Lillerhammer.
Ara us explico quina era la activitat, però primer us vull comentar que vem poder parlar castellà!! Uooohhh, vosaltres no li donareu gaire importància, però és super estrany posar-te a parlar sense pensar en com dir les coses...jiji!! Vem conèixer a 4 espanish guys,són de Donosti y la veritat és que ens van caure força bé :D

Aquí unes imatges de l'activitat ---- Bobslede ----







El del casc gris amb jaqueta groga és el Miguel, i jo la del casc negre just davant d'ell. La resta són els spanish i la dona boja que dirigeix la 'vagoneta'!!

Va ser impresionant!!
Et pujen a 6 persones en una mena de trineu i la dona boja, que ha d'estar molt boja per dedicar-se a això, et llença per uns túnels de gel on, com veieu a l'última foto, et poses a les corves en paral·lel al terra i sembla que hagis de caure!!
Va ser una experiència amazing!!

Petunassus!!

2 comentarios:

knil dijo...

Que xulu!!! Encara que sembla que aneu amb una colchoneta XDDD

Anónimo dijo...

Com mola >v<
No vau passar por?? Ha d'impressionar quan vas paral·lel al terra... també que amb lo ràpid que van potser ni t'enteres, jejejej