martes, 3 de febrero de 2009

Visita de Eva & David (part II)

David:
Hola bona tarda, sóc en David Bassols, corresponsal enviat expressament a noruega per fer un informe sobre els seus habitants i aquesta colla de joves catalans enviats a "estudiar" aqui. Continuant l'informe presentat per la meva companya Eva, el dilluns havien d'anar a Oslo a fer una ruta turística per veure món i com és una gran ciutat noruega, però el pla va caure per terra quan es va posar diesel a un cotxe que no ho era, ja que l'home que els hi va llogar va assegurar que ho era. Després de solucionar el problema i aconseguir un altre cotxe era molt tard per anar a fer una volta per Gjovik i tot el que els oferia. L'endema seria un altre dia (l'últim del reportatge), un bon dia per anar a Oslo, així que s'aixecarien aviat per intentar anar a fer la ruta turística abans esmentada.

Les coses no van sortit exactament com estava planejat, a les 7 del matí ha sonat l'alarma d'incendis, així que tothom s'ha agut de vestir ràpidament i sortir de l'edifici amb el fred que feia (recordem que la temperatura a mig matí és de -10º més o menys). Un cop solucionat ja no era moment de tornar al llit, així que s'han posat a esmorzar i viatjar a Oslo. Després de 2 hores de viatge han arribat a destí. Una ciutat una mica apagada, peró amb el seu encant. Després e veure la ciutat, algun edifici d'interes i un parc ple d'estatues d'homes i dones en posicions suspitoses i sense roba (l'escultor viu sol, segur), han tornat a Gjovik, per descansar després de tant intensos dies.

Aquí finalitzo el meu reportatge, preparant la bossa de marxar, que l'avió surt a les 9:30, i al matí fa mandra fer coses, que tenim 2 hores fins l'aeroport, i els habitants han de tornar el cotxe i després cap a casa.

Gràcies per seguir aquest comunicat especial, espero que continueu en línea llegint els nostres (o seus) reportatges.

David Bassols, blog den miguel i la susana, Noruega.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

uiuiui

akets nens han exxplikat uns cotilleos sobre vosaltres.... q si tal que si qual, y bla bla bla.

XDXDXD, tb han repetit 1 milio de vegades que feia un ferd terrible, osbretot als dits i als peus, q portaven capes i capes de mitjons iguants, jajajja, son uns quejicas!!

Ale, petonets. MUAKSSSS

Anónimo dijo...

jajaja, si q son unos quejicas! 3 pares de calcetines y 2 pares de guantes y seguian quejandose...

¿¿Que han explicado cotilleos de nosotros?? ¿¿no habran explicado nada del taller ilegal que tenemos aqui no?? ¡¡Todo lo que han dicho es mentira!! (a no ser que sea bueno, entonces es verdad obviamente)

knil dijo...

pato pato pato pato pato pato pato

Y por si no lo he repetido suficiente: Pato!

XDDDDDDDDD

knil dijo...

Per cert, us he deixat un premi al meu blog será el primer que tingueu ^__-