sábado, 28 de febrero de 2009

Mike & Su Chapter 1

Bones a tooootsss!!

Que tal va per catalunya, per la nostre estimada terra mare??
Espero que tot vagi genial!! Nosaltres aquí super bé, amb una mica de feina, el bon home ens posa exercicis de Matlab cada week, als que s'ha de sumar els examens també setmanals de Cisco,.... ufff uff, això no s'acaba mai!!

Bé, el post d'avui té la finalitat de publicar la meva primera comic strip, on els personatges principals són en Mike i la Su, uns homenots molt entranyables :D
Cal especificar que la historieta és meva, però els gràfics són d'una plana web que et permet muntar la teva pròpia tira.

Doncs ha arribat el moment de l'estrena mundial del primer capítol: 'Mike & Su Chapter 1'



Espero que us hagi agradat!
És setmanal, així que no us perdeu el capítol de la next week!!

Molts petunassus i sort en tot alló que esteu fent :D

viernes, 20 de febrero de 2009

Segon Concurs .:MS:.

Bones a tots!!

Avui comença el segon concurs del blog!! I es tracta d'algo molt friki que tothom hauria de fer algun cop.

Com sabeu ens agrada la cultura japonesa, per aixo us desafiem a que realitzeu un Haiku!

Les regles les podriem "resumir" en aquesta frase:

El haiku és un poema concís, format per 17 síl·labes, distribuides en 5-7-5. Sense rima ni títol i amb una indicació de l'estació del any.

Per a que veieu que no és difícil us posaré un haiku que he creat en 1 minutet per aquesta ocasió:


La Nieve cae.
La montaña observa
la pareja.

Us animem a que deixeu de pensar per un moment en binari i deixeu la vostra imaginació volar i la plasmeu en un haiku!

Per més informació sobre els haikus aquí.

martes, 17 de febrero de 2009

Dies de neu!

Hi people!!
Que tal tot per Bcn? Nosaltres aquí seguim amb moooolta neu i molt de fred!! I si, fa fred, però no tant com diuen els catalanets que van venir a visitar-nos, jejeje!! Que són uns exagerats ^_^
Bé, no cal que dediqui gaire temps a explicar-vos que són un frikis raros raros.... i sino mireu, mireu...em deixen sense paraules XD


Jajaja!! No rieu gaire ehh!! A mi em van obligar... :'(

Molts bessotes a tots!! Be happy i no us estresseu gaire, que són 4 dies!!

Thanks per la visita als catalanets!! Qui s'animi, ja sap... here we are!!

martes, 3 de febrero de 2009

Visita de Eva & David (part II)

David:
Hola bona tarda, sóc en David Bassols, corresponsal enviat expressament a noruega per fer un informe sobre els seus habitants i aquesta colla de joves catalans enviats a "estudiar" aqui. Continuant l'informe presentat per la meva companya Eva, el dilluns havien d'anar a Oslo a fer una ruta turística per veure món i com és una gran ciutat noruega, però el pla va caure per terra quan es va posar diesel a un cotxe que no ho era, ja que l'home que els hi va llogar va assegurar que ho era. Després de solucionar el problema i aconseguir un altre cotxe era molt tard per anar a fer una volta per Gjovik i tot el que els oferia. L'endema seria un altre dia (l'últim del reportatge), un bon dia per anar a Oslo, així que s'aixecarien aviat per intentar anar a fer la ruta turística abans esmentada.

Les coses no van sortit exactament com estava planejat, a les 7 del matí ha sonat l'alarma d'incendis, així que tothom s'ha agut de vestir ràpidament i sortir de l'edifici amb el fred que feia (recordem que la temperatura a mig matí és de -10º més o menys). Un cop solucionat ja no era moment de tornar al llit, així que s'han posat a esmorzar i viatjar a Oslo. Després de 2 hores de viatge han arribat a destí. Una ciutat una mica apagada, peró amb el seu encant. Després e veure la ciutat, algun edifici d'interes i un parc ple d'estatues d'homes i dones en posicions suspitoses i sense roba (l'escultor viu sol, segur), han tornat a Gjovik, per descansar després de tant intensos dies.

Aquí finalitzo el meu reportatge, preparant la bossa de marxar, que l'avió surt a les 9:30, i al matí fa mandra fer coses, que tenim 2 hores fins l'aeroport, i els habitants han de tornar el cotxe i després cap a casa.

Gràcies per seguir aquest comunicat especial, espero que continueu en línea llegint els nostres (o seus) reportatges.

David Bassols, blog den miguel i la susana, Noruega.

domingo, 1 de febrero de 2009

Visita de Eva & David (part I)

Eva:

Bon dia a la vil·La del pingüí i mai tant ben dit!! Aquí fa un fred que pela, però veure el paisatge i gaudir d'aquesta fantástica companyia, no té preu.
Els nostres amfitrions ens tracten molt bé. El pobre Miguel s'encarrega de conduir i dur-nos per a tot arreu, viatjant un munt d'hores en un cotxe llogat. La Susanna ens dona conversa per a que no pensem en que s'ens estàn congelant les extremitats XDDDD
El seu pis és petitet però acollidor i si més no s'hi està força calentó.

Aquí la gent surt poc de casa, i no m'estranya. Fa tan fred que les càmeres es mig congelen i diuen que no tenen bateria i si les escalfes una mica tornen a funcionar... També reciclen ampolles i els hi paguen per fer-ho! A veure si aprenen els de BCN, que jo ni que siguin 50cent. d'Euro, ja estic feliç ^__^

Ahir bem anar al Winter Park, és un parc turístic on pots fer diverses activitats, entre elles visitar un hotel i una catedral fetes totalment de gel, em sembla que han sortit diverses vegades a les notícies, on et pots pendre una beguda en un got fet de gel, i també pots dormir a l'hotel.

Avui hem vistitat el llac d'Oslo i hem vist un munt d'ànecs. Aquesta tarda serà més de relax ja que el Miguel&Susanna tenen que fer feina, i no és plan de destorbar-los ja que venim ^__-

Demà el planning és anar a patinar i no se que més i dimarts a esquiar, tot i que les planificacions sempre poden variar, per descomptat.

Bé, us deixo perqué el David ens està fent el dinar i ja tinc gana... No vull babejar el teclat de la Susanna XDDDD