miércoles, 17 de diciembre de 2008

Darrer dia de l'any a Gjøvik!!

Hola noiets i noietes!!

Sentim no haver postejat desde fa temps, però com ja sabeu, aquesta epoca d'examens i treballs no és la millor per perdre temps amb trivialitats que no siguin el Guild Wars o Fama..

Falten 2 hores aproximadament per a que sortim de l'apartament i començar l'odisea de retorn cap a casa, esperem que no sigui com la de Ulises..
Primer de tot em de baixar a l'estació de busos caminant, per que clar, a aquestes hores no hi han busos "intra-poble", així que no ens queda més remei que baixar caminant carregats amb els portatils, les bosses i la "pedazo-maleta-molona" per carrers plens de neu en mig de la foscor de la nit.
Quan el bus ens reculli, ens esperaran dues hores d'apasionant viatge on espero que poguem dormir una mica. Despres podrem continuar esperant a l'aeroport a que sigui l'hora de sortir, que esperem que sigui sense gaires retards cap a les 9:45 am. Així que si tot surt bé podrem continuar dormint a l'avió mentre sobrevolem Dinamarca, Alemanya, França, ¿Andorra? i arribem a la nostra (més que mai) estimada Barcelona.

Bé people, el proper post será ja desde Barcelona si hi ha temps ;-)