martes, 28 de octubre de 2008

Moooooltes Felicitats Gerard!

Moooooltes Felicitats Gerard!!!!

Avui dediquem el nostre blog a felicitar al Gerard ja que és el seu cumple!!
Molts muakas i q t'ho passis mooolt bé! Ets un artista en aixo de l'escalada, ehh!! ;)

Anys i anys, per molts anys,
a la una per molts anys.
Anys i anys, per molts anys,
a les dues per molts anys.
anys i anys, per molts anys,
a les tres per molts anys.
volem que Súper t'ho passis,
bufis fort i les apaguis!

Anys i anys, per molts anys:
A la una, per molts anys!
A les dues, per molts anys!
A les tres, per molts anys!
A la una, a les dues, a les tres,
súper 3, per molts anys!!
Fiuuuuuuuu!!





domingo, 26 de octubre de 2008

Resolució del Concurs .:MS:.

//Redoble de tambores............


En 2on lloc Rakel amb la frase:
"- Sois la única madre que he conocido. ¿En algún momento, por efímero que fuera, me habéis querido algo?
- ¿Quién quiere una piedra en su zapato? "

Por Siempre Jamás

S'emporta el premi de: Un e-mail ple de petons. (Valorat en 50€ o més)

I en 1er lloc David amb la frase:
"Los artistas dicen mentiras para contar la verdad, mientras que los politicos las dicen para ocultarla."

V de vendetta

S'emporta el premi de: El somriure d'un nen!! (Valor incalculable)
Els premis s'enviaran en 15 dies no lectius.



pd: Hem aprovat l'examen de norsk!! Vi snakker norsk mangue bra!!

viernes, 17 de octubre de 2008

Cròniques d'un examen norueg II

Bona nit bons germans!!

Per si la història de l'examen us ha sapigut a poc, aquí teniu alguns estranys costums dels estudiants d'aquest païs.
Com ja us he comentat, finalment en Miguel i jo vem fer la classe en diferents aules, però en ambdues hi havia un element comú: els alumnes.
Als examens a aquest fred païs està permés MENJAR i BEURE, això si, si has d'anar al lavabo, una de les dones que controlen t'acompanya, no entra pk deu ser il·legal, que sinó ho farien :D

I ara pensareu-- -Doncs quin xurru de post, tampoc hi ha per tant, qui no s'ha menjat un carmelet durant un examen i ha begut una mica d'aigua??...-
Però és que aquí els estudiants es 'dopan' a sucre, jo crec que haurien de treure matrícula amb tant de dolç. Com sabreu el sucre li dona energia al cervell i aquest treballa millor :S
Doncs bé, el Miguel va ser l'afortunat de veure la reina de l'examen. La noia en qüestió tenia sobre la taula:
  1. Aigua.
  2. Coca-cola.
  3. 'Chocolatinas'.
  4. Entrepà.
  5. Plàtan.
  6. Xiclets.
Us imagineu fer això a la Salle, juas juas, ens maten!!
A la meva aula hi havia un noi amb pastanagues, platens, aigüa, café, caramels. Un altre amb coca-cola, caramels, xiclets, 'termo' de cafè.
Però el millor de tot és que no només tenen tot això sobre la taula, sinó que en un examen de només 3h tasten tot allò que porten, que per alguna cosa ho han carregat des de casa :D
Jo vaig flipar quan després de 1h d'examen, 2 taules més enrere, un noi es va posar a menjar MANDARINES tot feliç!! Si, si MANDARINES amb la pudor que fan, sé que a tothom li agrada aquesta olor, però jo la detestooooo!!

Així que va ser un examen molt animat!! El proper examen que fem anirem amb un pastís, la Nutella (q aquí és Nugatti), els xiclets, l'aigüa, el té, la coca-cola, les llaminadures, barritas energètiques, caramels, els kiwis, els platans, les pastanagues, .............. i un wisky per aguantar aquesta gent tant estranya :D jejejejje

Molts petunassus i bona nit

martes, 14 de octubre de 2008

Cròniques d'un exàmen norueg

Bon dia a tots i totes!! //No us espanteu, és ràpid de llegir! ;)

Com alguns sabeu, ahir vem fer el nostre primer examen oficial a la Gjøvik University College!
Al ser el primer examen farem una descripció detallada de la nostra odissea!
A les 9h començava el nostre meravellós examen, eren les 8:45h i encara no sabiem a quina aula haviem d'anar. Vem veure un parell d'alemanyes del mateix curs que es dirigien a un dels edificis, a la llunyania venien la russa i la iraniana, així que vem esperar, i al veure que elles tmb es dirigien al mateix lloc vem dir - Les seguim?? I així vem fer, vem perseguir a les bones dones!! :D
Un cop a l'edifici i després de confirmar amb una de les alemanyes (alias Bianca) i la russa (alias Annia) que allà era l'examen, vem reconèixer els nostres noms a les llista de la porta de l'aula. Bé, el Miguel sortia a les 2 aules, així que es va venir amb mi!!

L'aula estava plena de gent, vem seure on vem poder. Va ser llavors quan unes dones d'uns 60 anys que eren les encarregades de controlar l'examen van començar a explicar el complicat i extrany examen. Cridaven les normes en norueg, així que tots els internacionals, el xinu empanat més, estavem amb la cara de - Q esta dient aquesta bona dona!!
Va ser en aquell moment quan una alumna es va oferir a explicar l'examen en anglés!! Q mona ella! Però jo no em vaig empanar de res, pk una de les dones, la que cridava ,em demanava la meva tarjeta d'estudiant. Aquesta tarja te la donen al principi de curs i en ella et posen una enganxina que et serveix per indicar que has pagat el semestre i k ets legal.
Doncs jo era ilegal, no tenia enganxinaaaaa aahhhhh!! Oh my god! Li vaig explicar que era pk m'havien fet una de nova pk la primera posava Susanna Blanco i jo no sóc aquesta noia :D , però em va dir q sense enganxina res de res, que havia d'anar a l'altre edifici.

Abans de marxar de l'aula, vaig anar a l'altre punta a parlar amb el Miguel, a dir-li que havia d'anar en busca de l'enganxina perduda i que si sabia empanat de com es feia l'examen. Logicament ell tampoc s'havia empanat, massa difícil per nosaltres :D
Així que li vaig ask al noi de la taula del davant si ens podia explicar el funcionament. Ell amablement ens va explain pk servien els 18.000 fulls que teniem, i k estaven en norueg!! Us explico:
  1. Dos fulls Din-A3 amb el logo de la uni, número de candidat i número de fulls utilitzats. La dona no marxa fins que no has escrit el teu número de candidat, el qual és aleatori i està a una llista que et mostra la bona dona.
  2. Dos fulls Din-A3 amb el segell de la uni. Aquests fulls són els que pots fer servir per les teves notes en brut. Miguel no sabia pk s'utilitzaven, així que els va emprar com a carpeteta per posar tots els fulls del seu examen, la seva dona li va treure i el va mirar amb cara estranya.
  3. 5 fulls d'examen. Aquests fulls són d'aquests que es calca quan escrius i es fan un parell de copies. Són quadriculats blancs amb les ratlletes blau cel, la 1era copia és groga i la 2ona és blava. Doncs aquests són els fulls realment útils. Has de enumerar cadascun,amb el número de pàgina actual i el número total de pàgines emprades per l'exàmen. També has de posar el teu codi de candidat i el codi de l'assignatura.
Doncs tots aquests són els fulls que et donen, i la mecànica a seguir és que al final has de posar en un dels fulls din-A3 els fulls d'examen blancs, i a l'altre els fulls grocs. Quan entregues l'examen la dona conta si tens el número correcte de fulls entregats a cada paquetet, més mona la iaia!!

Això és el que l'alumne norueg ens va explicar en un momentet i la veritat és que li estem molt agraïts, pk kin embolic!! Quan va acabar l'explicació vaig sortir corrent de classe i literalment corrent vaig anar a l'altre edifici a buscar l'enganxina. Pel camí em vaig creuar amb la tai (és una noia tailandesa i no recordem el nom :S), estava igual que jo, només q ella ja tenia l'enganxina :D Vaig demanar-li a la dona del taulell, em va posar l'enganxina i jo no sé com em veuria però em va tell -Good luck!!
Després de la carrera de tornada vaig arribar a classe on... taxan.. el Miguel ja no hi era!! La dona li va fer anar a l'altre classe pk no estava a la llista, es veu q les llistes de la porta eren d'un altre dia, d'un examen q no em fet, pk no em de fer, no us espanteu!! ;)

Continu llavors amb la meva història que per desgracia encara no ha acabat, però queda poc, trankils!! La dona em dona la llista i em diu que m'apunti, ja m'havia apuntat abans, i em diu el meu número de candidat. Fins que no l'apuntu als fulls dinA3, ella no marxa, porten un super control. LLavors recordo que em va dir que llegis no sé que i que ara tornava. En aquell moment li havia donat l'examen a la 'Tai', que com té dos exemplars, em dona un pk així ja tinc examen.

Bé, ja estava tot, ja el tenia a les meves mans!! :D Començo a llegir les preguntes... i no entenc res de res. Em pregunten per un tal INT i IMD o sth per l'estil!! Dèu meu que passa, suspendré l'examen??
Em giro i comprovo que la 'Tai' alça el braç pk aquell no era el nostre examen!! La dona ve, li expliquem que no és el correcte, parla en norueg, no sé que diu :S Llavors intervenen dos estudiants noruegs molt maleducats, que de males maneres li diuen a la dona que calli, que parli més fluix i un seguit més de coses que no sonaven bé!! Pobre dona, si era bona, el que passa és que estava una mica liada, cosa de l'edat!!

Ara si tenia el meu examen, aquest si que era, i a més era fàcil!! :D Bé, també tenia la meitat de la llista de la dona que en els moments de tensió s'havia oblidat! Si si, li vaig tornar, no me'l vaig quedar pas :D

Eren exactament les 9:07h i per fi tot estava en calma. Només comentar que els 2 energumens maleducats es queixaven a les 9:04h, quan teniem 3 hores per un examen on teniem 6 preguntes i només calia contestar-ne 4, simplement increïble!!

Pd: Ens va anar bé! :D Si tots els examens són així, acabo here la carrera ;)
Pd2: La dona als 5 min d'examen buscava alguna cosa per les taules, em va take el meu llapis i em va tell -I don't know where is mine!! - i em va somriure!! Li vaig caure bé ;)



viernes, 10 de octubre de 2008

Primer Concurs .:MS:.

Bones a tothom!!

Aquest és el primer concurs del nostre blog, pot participar-hi tothom!! Així que animeu-vos!!

Objectiu:
  • Qui posi la millor frase de pel·licula guanya.

Condicions:
  • No es pot repetir frases d'altres , s'aplicará una FIFO.
  • La frase ha de ser del tema: "Engany / Traïció / ...".
  • El jurat es reserva el dret de modificar i anular les condicions.

Els premis son:
  • 1er lloc: El millor premi del món.... El somriure d'un nen!! (Valor incalculable)
  • 2on lloc: Un e-mail ple de petons. (Valorat en 50€ o més)

No hi han més premis perque no creiem que hi hagin tants comentaris, jeje..

miércoles, 8 de octubre de 2008

Feliç cumple Judith!!

Moooooltes Felicitats Judith!!!

Avui dediquem el nostre blog a felicitar a la Judith la nostre lectora més fidel!!
Fa 23 anyets, qui els tingues, jeje!!
Molts muakas i q t'ho passis mooolt bé!!

Anys i anys, per molts anys,
a la una per molts anys.
Anys i anys, per molts anys,
a les dues per molts anys.
anys i anys, per molts anys,
a les tres per molts anys.
volem que Súper t'ho passis,
bufis fort i les apaguis!

Anys i anys, per molts anys:
A la una, per molts anys!
A les dues, per molts anys!
A les tres, per molts anys!
A la una, a les dues, a les tres,
súper 3, per molts anys!!
Fiuuuuuuuu!!

jueves, 2 de octubre de 2008

Budisme


Doncs si, com ja vem comentar en un altre post, estem pensant en fer-nos budistes.

"Per que?" us preguntare-ho. I realment, no és la pregunta adient, ja que segurament no tindreu gaire clar que és el budisme, només que van rapats i amb tuniques taronjes... Però, en que creuen aquests monjos?

Les respostes que comentaré, son extretes d'un llibre "Buena Pregunta, Buena Respuesta" de S. Dhammika traduït per Sergio Logares, que recomano llegir a tothom que estigui minimament interesat, com a mínim millorarem el nostre nivell cultural.

Les ensenyançes de Buddha es centren en les Cuatre Nobles Veritats. No us espanteu, és més facil d'entendre que el scheduling d'un sistema operatiu.

  1. La Primera Noble Veritat és que la vida és patiment. I en això, crec que tots estarem d'acord.
  2. La Segona Noble Veritat és que tot el patiment ve causat pel desig. Quan volem una cosa, i no la aconseguim, patim. Quan volem caure bé i som rebutjats, i fins i tot quan aconseguim el que volem, és una felicitat temporal, perque de seguida perdrem l'interés i voldrem una altre cosa. Per tant, el desig ens priva de la felicitat.
  3. La Tercera Noble Veritat és que el patiment pot ser superat i arribar a la felicitat. Quan deixem d'aferrar-nos al desig inútil i aprenem a viure gaudint de les coses que ens ofereix la vida llavors arribem a ser lliures i feliços.
  4. La Cuarta Noble Veritat és el Camí que porta a la superació del patiment. I d'aquest en parlarem més en profunditat si en teniu interés.


Ara que ja sabeu una mica més del Budisme, potser ja no us pregunte-ho el per que, no?



Per més informació visiti el seu cercador de informació habitual.

Uff! Quin estrés!

Bona nit!
Avui torna a ser tard... no podem seguir amb aquest horari, però clar, si vas a dormir tard despres no hi ha qui matini!!
Ja tornem a estar estressadets, perdoneu els emails sense contestar i les webs sense mirar encara, prometo que demà passat miraré tot i ja us comentaré ;)

Estic mooorta de por! Demà tenim l'exàmen de Norsk!! AAaaahhhh!!
Volem aprovar, tot i ke si no aprovem tampoc passa res, no ens convalida amb res, només l'estudiem pk som uns frikis i molt cultes :P
Però us he de confesar un secret, sóc moooolt patata amb el norueg!! Sempre la liu a classe!
La senyu quan els altres llegeixen els hi diu -Bra, bra!! Fint!!- //Que vol dir -Bé,bé! Ben fet!! I a mi no m'ho ha dit ni una sola vegada :'( snif snif!!
A classe som unes 20 persones de moltes nacionalitats, russos, checs, alemanys, cosobars, etiops, pakistanis, israelites, ....i fins hi tot xinus!! Doncs només nosaltres i 1 dels alemanys hem anat a totes i cadascuna de les classes!! I la bona dona no m'ha dit mai BRA!!! És o no per plorar i no parar!!
Això si, sé que li caiem bé, sempre ens somriu i ens va deixar portar-nos a casa el seu llibre de receptes noruegues!! :D Però no li dono pena, pk al xinu li diu Bra! per pena, pk no s'empana de res de res!!
Bé, espero que demà a les 18h tots ens envieu bones vibrations per l'exàmen, unes pokes més a mi que al Miguel se li dona una mica millor ( a ell si li diu Bra!!).

David tens raó, tu vas ser una sardina més de la llauna camí de la Campus, però recorda els bons moments!! Ets tot un expert amb el teclat!! :D (I si vols pots venir a fer un vol amb nosaltres, que estarem encantats!!)




miércoles, 1 de octubre de 2008

Un dia més a Gjovik

Bona nit a tots!
Són exactament les 1:11h de la matinada de dimecres 1 d'octubre.
Sembla mentida la de mesos que ha passat des del dia que varem aterrar a aquest fred país norueg, uuffff!


Primereres hores a Norway.
Foto amb el mòbil, és del bus des de l'aeroport de Oslo al poble de Gjovik.


Bé, fa un parell de mesos estavem a la Campus Party Valencia i també passavem fred, així que tampoc varia gaire la cosa, jejeje! L'any vinent us heu d'animar a venir a la campus els que no us heu estrenat encara!! És una experiència que cal passar quan dediques tantes hores a aquesta capseta roba novios com és el pc!
Penseu que tot són avantatges, en ple estiu esteu tota una setmana sense ni una gota de suor pk posen l'aire acondicionat tant alt que jo em passo una setmana amb roba de tardor...jejeje! I que dir de les descarregues, podeu baixar-vos pelis i series de tota mena que us durarant per tot un any sencer...una passada!!
I ara la vessant més professional... hi ha un munt de xerrades, tallers, conferències,..., on podeu apendre i fer contactes amb empreses si sou una mica espavilats ;)

La veritat és que estic esgotada, morta de son, i al començar a escriure aquest post he pensat : Serà curtet!
Però no puc evitar-ho, xerro, xerro i xerro.... Això ja ho sabeu tots, és la meva característica número 1, jeje! Recordeu que també ser escoltar, així que si teniu problemes, cotilleos, algú a qui posar verd, algún secret inconfesable, etc.... només heu de dir-m'ho :D Sóc una tomba!!

Un altre cop m'he despistat del tema, el que volia era comentar-vos el dia d'avui! Aquesta tarda hem anat a norueg, i sabeu com es diu cementiri...? kirkegård, on kirke és esglèsia i gård és jardí, així que per ells el cementiri és el jardí de l'esglèsia! :D
Per tant, Jeg likke kirkegårder!! M'agraden els cementiris!!

Doncs com ja són les 01:33h, em sembla que portaré al meu nuvolet agafat ben fort de l'orella cap al llit a fer nones que ja toca!!

Molts petunassus!! Demà més!!
Aps, i ja us direm el resultats de les enquestes :D